Imperator Hotel

Dhomat Tona

deluxr-double-room

Dhomë Dyshe Ekonomike

Kjo dhomë ka dysheme me pllaka/mermer, ajër të kondicionuar dhe izolim akustik.

superior-suite

Suita Superiore

Suita superiore ka një dysheme me pllaka/mermer, ajër të kondicionuar dhe izolim të zërit.

dbroom-w-jacuzzi

Dhomë Deluxe Dopio me Jacuzzi

Kjo dhomë dopio ka një banjë SPA, izolim të zërit dhe dysheme me pllaka/mermer.

delux-twin-room

Dhomë Dyshe

Kjo dhomë dyshe ka  dysheme me pllaka/mermer, ajër të kondicionuar dhe izolim zëri.

db-room-w-balcony

Dhomë Deluxe Dopio me Ballkon

Kjo dhomë dopio ka një ballkon, ambient me izolim akustik dhe ajër të kondicionuar.

deluxr-double-room

Dhomë Deluxe Dopio

Kjo dhomë dopio ka ambiente me izolim akustik, TV kabllor dhe dysheme me pllaka/mermer.

triple-room

Dhomë Treshe

Kjo dhomë ka  TV me ekran të sheshtë dhe ambiente me izolim akustik.

delux-twin-room

Dhomë Deluxe Dyshe

Kjo dhomë ofron ambiente me izolim akustik, ajër të kondicionuar.

executive-suite

Suitë Ekzekutive me Ballkon

Suita ekzekutive përmban një ballkon, izolim të zërit dhe ajër të kondicionuar.

Imperator Hotel

Kontaktoni

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni